Manavgat'ta Yangın - Dfc5ysbwgs7wgm / Bir yangın söndürme helikopteriyle çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Manavgat'ta Yangın - Dfc5ysbwgs7wgm / Bir yangın söndürme helikopteriyle çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.. Abi dumanda gerek yok öyle. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü 0:0 comments boşanmadan ikinci kez evlenmek isteyen kardeşten akılalmaz plan 0:0 comments sağlık bakanlığı'ndan kritik uyarı: Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangın ile mücadele devam ederken, tahliye edilen kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, üzücü haberi vererek, 'manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla.

Antalya 'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. Abi dumanda gerek yok öyle. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi.

Ujbvddl0l0sz9m
Ujbvddl0l0sz9m from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı yerde yangın ortaya çıktı. Gündem 28.07.2021, 18:07 ömer yıldızcı. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangın ile mücadele devam ederken, tahliye edilen kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Yaklaşık beş dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tar. Antalya'da 2 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 3 mahalle boşaltıldı.

Yangın zamanla yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçramaya başladı.

Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat'ta ilçesinde 2 ayrı noktada orman yangını çıktı! 0:0 comments müge anlı'nın makyajsız hali sosyal medyayı salladı! Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangın ile mücadele devam ederken, tahliye edilen kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Antalya manavgat'ta yangın kabusu!yangın yerleşim yerlerine sıçradı, mahalleler ve devlet hastanesi boşaltıldı!#dhahaber Manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan. Gündem 28.07.2021, 18:07 ömer yıldızcı. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Alacak verecek tartişmasi kan döktü.

Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 29 temmuz 2021 perşembe 00:57. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Otelin mutfak bacasından çıktığı belirlenen yangın itfaiyenin müdahalesi sonucunda kısa sürede söndürüldü. Her geçen saat büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale yapılıyor.

Nadacz8r 3idlm
Nadacz8r 3idlm from iasbh.tmgrup.com.tr
Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın çıktı. Abi dumanda gerek yok öyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek #habertürkmanşet 'te konuştu: Antalya manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor.

Ormanın kahramanları büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Kanalımıza abone olmak i̇çin : Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'de çıkan ve rüzgarında etkisi ile yerleşim yerlerine sıçrayan yangına 10 ilden 19 helikopter 9 ilden de 412 personel ile müdahale desteği sağlanıyor. Antalya manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor. Antalya'da 2 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 3 mahalle boşaltıldı. Bir yangın söndürme helikopteriyle çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Abi dumanda gerek yok öyle. Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. 29 temmuz 2021 perşembe 00:57. Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen yangın haberiyle sarsıldı.

Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen yangın haberiyle sarsıldı. Manavgat'ta ilçesinde 2 ayrı noktada orman yangını çıktı! 29 temmuz 2021 perşembe 00:57. Yaklaşık otuz dakikalık çalışma sonucu söndürülen yangında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Zodre7yv89fp3m
Zodre7yv89fp3m from foto.sondakika.com
Yaklaşık beş dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. Antalya'da 2 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 3 mahalle boşaltıldı. Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Yangın söndürme çalışmaları kuvvetli rüzgar nedeniyle güçlükle ilerliyor. Manavgat'ta ilçesinde 2 ayrı noktada orman yangını çıktı! Gündem 28.07.2021, 18:07 ömer yıldızcı. Evrenseki, manavgat, yeniköy, yangın, 3. Manavgat'ta yangın yerleşim yerlerine sıçradı:

Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi.

Boşaltılan yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Gündoğdu turizm bölgesinde beş yıldızlı bir otelde çıkan yangın turistlerin panik yaşamasına neden oldu. Manavgat'ta yangın yerleşim yerlerine sıçradı: Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Habertürk tv posted a video to playlist ht bülten. Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Her geçen saat büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale yapılıyor. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. Manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri boşaltıldı. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar